5 Saveta da Zadovoljite sisate kurve na Pravi način

sisate kurve erotika

Grudi su sve vrste zabave i to sisate kurve znaju i očekuju da to maksimalno koristite. Pružite im ljubav koju zaslužuju jer sise vole sve vrste pažnje. Mogu se sisati, ljubiti, lizati, stiskati, trljati, štipati i/ili lagano grickati. Ako ne znate šta da radite, eksperimentišite dok ne pronađete ono što vam oboma odgovara. Igra bradavica nekim damama može pomoći da dođu do orgazma.sisate kurve jahanje

Za mnoge žene, bradavice i klitoris su erogene zone koje direktno komuniciraju jedna sa drugom. To znači da stimulacija jednog može dramatično poboljšati senzaciju kod drugog. Možete i da prekrijete grudi klizavim mazivom i tada se otvaraju potpuno nove mogućnosti! Ali o tome ćemo u nastavku.

1. Bradavica o Bradavicu – sisate kurve Znaju zašto.

Zagrlite jedno drugo, licem u lice, bradavice o bradavice, i trljajte ih zajedno. Može vam pomoći da držite sopstvene grudi da biste kontrolisali ugao i preciznost kontakta. Kada ih postavite tačno tamo gde želite, možete da udarite bradavicama svog partnera svojim bradavicama za nove senzacije. Koristite bradavice da crtate krugove oko areola vašeg partnera – pronađite ono što vam prija! Dodajte malo lubrikanta ako volite klizavost, a sisate kurve to obožavaju.

2. BDSM – za one koji vole Grublje.

Ljudi koji vole grublju igru i Dom/Sub dinamiku mogli bi da uživaju u iskustvu poput muže. Možda zvuči ponižavajuće — zato što to i jeste poenta (na najbolji način, naravno!). Osim BDSM komponente, fizički čin štipanja i povlačenja bradavica može biti neverovatno ugodan. Postoje i igračke poput steznika/štipaljki za bradavice koje upotpunjuju iskustvo. Mnoge sisate kurve vole i kada se vibrator postavi na vrh bradavice, posebno kada su im ruke vezane iza leđa.

3. Sve sisate kurve vole stimulaciju grudi tokom Seksa.

Svaka poza koja omogućava da tokom seksa dodirujete i stimulišete osetljive sise – iskoristite je! Možda ste u psećoj pozi, ili pozi kaubojke, nemojte da vam ruke budu nezaposlene. Uhvatite te napaljene sisatine i gnječite ih dok penetrirate u svoju damu. To je nešto što će im dati dodatno uzbuđenje pored same penetracije.

4. Eksperimentišite sa novim senzacijama.

Nemojte nas pogrešno shvatiti – ruke i usta mogu da rade čuda, ali je mnogo zadovoljavajuće kada se aktiviraju i druge stvari. Priuštite bradavicama neočekivane senzacije koje će je držati na ivici orgazma. Dodiri svilenkastim tkaninama, glave tuša sa pritiskom vode, kockice leda ili šlag i čokolada koje ližete sa njih. Golicanje bradavica sisate kurve hoterkeperjem za mnoge može biti strašno dobro zadovoljstvo. A za one najhrabrije sisate kurve – vosak! Napomena: postoje sveće baš za ovu svrhu, pratite upustva i bezbednosne mere da se nebiste povredili!

5. Nije sve u bradavicama, zato sisate kurve traže Više.

Bradavice su sjajne, ali takođe ne bi trebale da budu jedine u fokusu. Verovatno niste znali da su jedno od najosetljivijih mesta na sisama areole i prostor tik pored njih. Jezikom možete da ližete i pravite krugove po tom području. Takođe koristite i vrhove prstiju na tom delu što će sigurno kod sisate kurve izazvati najež cele kože. Podcenjeni delovi su takoće ispod same sise, posebno ako su velike i zalepljene za taj deo tela. Tu je toplo, mokro i jebeno osetljivo!

1 comment on “5 Saveta da Zadovoljite sisate kurve na Pravi način

Comments are closed.

Don`t copy text!