Devojke za Sex

seksi bibliotekarka

Bez želje da nekoga umanjim ili druge da veličam, ali po mom iskustvu ipak su muškarci ti koji su za seks uvek i svuda. Svako ko se ne slaže sa time rado ću o tome da ćaskam sa vama dole u komentarima. Naravno, postoje određeni izuzeci ali ako gledamo generalno, situacija je takva. Žene su češto zatvorenije, ponekada deluju baš ne zainteresovano.

Ali mene je zanimalo da probam da pronađem one koje su željne uvek i svuda. E sada, kako ih pronaći? Pa pravilo je jedno – nema pravila! (al je ovo jadno zvučalo). Ali zaista je tako, koliko god bila floskula.

Prvo na pamet nam padaju zamračene diskoteke, kućne žurke… neka mesta tipa kafića gde su devojke slobodnije, opuštene i traže partnera za veče. Ali to ne mora biti tako. Neverovatno je koliko žena ima da imaju libido i moto – uvek i svuda, a posećuju recimo biblioteke, muzeje… tu spadaju i domaćice, profesorke, intelektualke. seksi bibliotekarka

Sve njih i još više od toga možete naći gde? Pa na internetu naravno. Ovo je recimo sajt gde postoji neverovatna raznovrsnost žena i devojaka iz svih strukovnih oblasti, različitih godina i zanimanja. Nisu sve onakve kakve sam opisao – da žele seks uvek i svuda, ali ima i njih, i to MNOGO njih.

I šta sam ja naučio? Pa pre svega žene su bića emocija. Muškarac će mnogo lakše da uskoči u krevet sa osobom prema kojoj ne oseća ništa emotivno, ma čak joj ni ime ne zna. Žene su pak drugačije jer se najveći deo njih vodi mentalnom slikom osobe, pre nego fizičkom.

Ona zahteva neku uzvišeniju emociju i osećanje, neku vrstu veze da bi mu se seksualno predala. Opet kažem, ovo nije pravilo kod svake žene na svetu, ali ako gledamo generalno, onda je to tako.

I još nešto sam otkrio – žene ne samo da mogu biti perverzne poput muškarca, već ih mogu nadmašiti i to duplo. Mnoge vole kontrolu i vole dominirati. Vole anal, gutaju, koriste vulgarne reči i posebno mnoge vole seks na javnom mestu.

Dakle da probam da dam odgovor: da li ih ima? Ima! Gde ih ima? Svuda!

Don`t copy text!