Matorke za sex

Matorke za sex najlonke

Dobar dan, dobrodošli, danas se bavimo temom zašto muškarci obožavaju Matorke za sex. Muškarac koji je imao seks sa starijom ženom verovatno će to pamtiti kao jedan od najboljih iskustava u svom životu. Sa druge strane, neki muškarci u početku mise da je to prolazna privlačnost i taboo efekat zbog godina. Ali vremenom shvate da tu ima i nešto više i možda se iz obične fizičke pređe i u emotivnu vezu. A sada – Razlozi zašto su starije žene bolje u krevetu.

Matorke za sex – Više godina iskustva = bolji seks. Matorke za sex sisata

Same godine često ukazuju na mnogo više godina iskustva sa više partnera. Doduše, ako su bile udate, pre braka možda su imale nekoliko partnera. Ali nakon razvoda, recke su im eksponencijalno porasle. Ovo je prosta matematika sa logikom, sve je jasno kao dan. Prosto su imale mnogo prakse. Prvo su imale godine seksualnog iskustva sa jednim partnerom. Bilo da je bio dobar ili loš seks, oblikovala su njenu seksualnu stručnost.

One znaju šta vole i žele.

Njihova samosvest dolazi iz godina iskustva i komunikacije sa seksualnim partnerima. Pratile su savete o seksu i savete o različitim pozama, tehnikama i fetišima. Decenijama se samozadovoljavaju, znaju svoje telo i ne plaše se da saopšte stvari koje ih zaista teraju da polude. Jer, ako žena ne zna šta želi, muškarcu je teško da to shvati. Matorke tačno znaju šta žele i koja dugmad muškarac treba da pritisne.

Matorke za sex takođe znaju šta muškarci žele.

Željne su da saznaju konkretne želje svog partnera. Različiti partneri su ih učili koje poze i tehnike pale muškarce. Postavljaju pitanja i otkrivaju šta tera njihovog čoveka da urla kao kralj lavova. Ono što ne znaju, istražiće u knjigama, filmovima ili na internetu. A pritom će uživati u seksu koliko i njihov muški partner. Ovo skida pritisak sa muškarca na neki način što seks čini manje napetim. Ovo oslobađanje od stresa je glavni razlog zašto se odličan seks može postići sa starijom ženom. Ona nije toliko zahtevna.

Shvataju važnost seksa u vezi.

Možda je bila u braku u kojem je bio loš ili veoma redak seks. Ona neće koristiti seks kao sredstvo za pregovaranje. Svesne su psihološke i fizičke prednosti redovnog seksa. Ona zna da je poželjna, zna da je izazov biti sa atraktivnom, seksi starijom damom koja je fizički spremna. Ima vremena da se brine o sebi jer su joj deca starija i manje zavisna. Samim tim ona uvek nađe vreme da se posveti svom muškarcu.

Mnoge Matorke za sex uživaju u podučavanju mlađih.

Sve one znaju, i kako i kada treba da budu dominantne a kada pokorne. Mladić oseća ovo znanje i moć, što je veoma stimulativno i napaljivo. Spremna je da se opremi knjigama, donjim rubljem, seks igračkama, svećama i vinom kako bi podesila raspoloženje. A onda preuzima kontrolu nad mlađim i neiskusnim. Navodi ga, podučava ga, kontroliše ga po potrebi… i pravi od njega ljubavnika.

Imaju poverenja u svoja tela i seksualnu snagu.

Ovo je veliko uzbuđenje za muškarce koji su možda bili sa mladim Matorke za sex suknjicadevojkama koje tek uče. Mlađe devojke mogu biti samosvesne i neprijatno im je da pričaju prljavo u krevetu. Starije žene su spontane i udobno se osećaju kada su gole. A ako mislite da fizički nisu dorasle zadatku, varate se. One će možda biti manje ekplozivne od mlađih, ali znaju kako da rasporede energiju, dok mlađe brže izgore.

Matorke za sex se ne plaše da komuniciraju.

Muškarac će tačno znati u kojoj su fazi i na kakvom su mestu. Neće matorka igrati igrice sa svojim muškarcem. Čak ako se i ne znaju ona će prići u kafani i neće čekati da on napravi prvi potez. Ona će naznačiti šta želi od veze. Ona će otvoreno podeliti svoje seksualne potrebe i želje. Ne brine se da će izgubiti muškarca ako kaže šta misli. Samouverena je i ne brine da će lako naći drugog.

Don`t copy text!