7 Atributa koje poseduju jebozovne Žene

jebozovne guze

Šta to tačno znači kada se kaže da su žene jebozovne i opasno privlačne na mnogo načina? To znači da ona bukvalno zrači seksipilom! Lepota dolazi u svim oblicima i veličinama, ali određene univerzalne karakteristike čine ženu lepom većini ljudi. Prosečna osoba može da pronađe te karakteristike za samo dve sekunde. Naravno, unutrašnja lepota je jako važna, ali put do nje često dolazi spolja. Sastavili smo listu od 7 fizičkih karakteristika koje čine ženu jebozovnom.

1) Punije usne su jebozovne zar ne?jebozovne sise

Mnogi plastični hirurzi sugerišu ženama da povećanje usana može biti odličan način da promenite svoj izgled i podignete samopouzdanje. Iako danas postoji mnogo opcija koje možete izabrati, važno je zapamtiti da ne postoji jedinstvena veličina za sve. Kako god bilo, usne su oličenje oralnog, a svi znamo šta to znači i kakve hormone bude kod muškaraca. Ne postoji dokaz da žene sa punijim usnama bolje izvode oralni seks ili se bolje ljube. Ali to je ono što muškarci prvo pomisle.

2) Čišta koža je seksipilna.

Iako je boja kože genetska, možemo napraviti ogromnu razliku u izgledu naše kože kroz navike. Pijenje puno vode će hidratizovati vašu kožu. Žene takođe koriste razne preparate da im koža bude sjajnija i elastičnija. Od kokosovog ulja i drugih hidratantnih krema, nema sumnje da su žene sa čistom kožom jebozovne! Pokazuju suprotnom polu da brinu o sebi, svom zdravlju i higijeni, a to je jebeno seksi.

3) Veće grudi i guza – jebozovne nego šta!

Veće grudi se često povezuju sa značajnijim količinama estrogena, i logično je da se žena sa više estrogena smatra lepšom. Pali se lampica – velike sise – zdravlje – mleko – divne za sisanje i ljubljenje! Savršeni su jastuci za odmor a sjajne si i u raznim drugim seksi igricama poput drkanja.

Velika guza je jebozovna na mnogo nivoa, ali je takođe povezana i sa zdravljem. Velika guza znači da se mast nakuplja tamo gde treba i čini ženu zdravijom. Pored toga, veliko dupe ulepšava mnoge seksualne poze poput kaubojke, obrnute kaubojke i pseće poze. U svakoj odeći izgleda prelepo, a gola je još jebozovnija.

4) Zakrivljeni kukovi.

Zaobljeni bokovi dodaju seksualnu privlačnost ženskom telu. Kada uporedite dve žene sa zakrivljenim bokovima i malim bokovima, možete videti koliko su zapravo privlačne žene sa zakrivljenim bokovima. To je zato što muškarci vole obline (čitaj tačku broj 3). Žele da se osećaju ispunjeno kada imaju seks, a takođe žele da njihova žena lakše podnese porođaj. Zaobljeni bokovi su ključna karakteristika iz oba ova razloga. Zbog toga su mnogima na prvom mestu osobina koje ženu čine lepom.

5) Tanji (uzak) struk – jebozovne i seksi.

Ovo je posebno tačno u zapadnim kulturama kao što su Evropa i Severna Amerika. Žene sa tanjim strukom češće se smatraju lepim i ženstvenim. Uzak struk i velika guza u kombinaciji su savršenstvo, ali to nije lako postići. Ove dame su jebozovne jer imaju figuru od koje zastaje dah! Kratko i jasno.

6) Duga bujna kosa.jebozovne noge

Kosa ima dve osnovne svrhe. Prvo, ona je element ukupnog stila i imidža. Drugo, kosa takođe pomaže da se utvrdi da li je žena zdrava ili ne. Prema istraživačima u Švedskoj, žene sa dužom kosom smatraju se privlačnijima jer se na njih gleda kao na viši status. Po svim ispitivanjima, ženstvenije su od onih dama sa kratkom kosom. Prednost duže kose je i to što je možete oblikovati u prelepe frizure. Za muškarce – više kose znači jebozovne dame.

7) Duge noge su jebozovne – to svako zna.

Muškarci generalno doživljavaju više žene kao privlačnije. Istraživanja pokazuju da muškarci visinu rangiraju kao jednu od glavnih osobina kod žena. To je verovatno zato što smo privučeni privučeni znacima plodnosti, uključujući velike grudi i bokove i duge noge. Pored toga, sa seksualne strane, noge (posebno stopala) veliki su fetiš. Ukrašene najlonkama, cipelama i štiklama, noge su predmet obožavanja i zato su jebozovne i privlačne.

Don`t copy text!