Anonimno Dopisivanje

Anonimno Dopisivanje hotovanje

Moje iskustvo možda nije za svakoga ali imam želju da ga podelim sa vama jer znam da ima vas koji ste makar malo radoznali za temu o kojoj ću vam pisati. Ali pre toga mali uvod. Ja sam lepo građen dečko student koji je imao onako fin broj devojaka do sada. Pričam u seksualnom smislu, jer veze mi nisu jača strana.

Ali ono što mene razlikuje od običnog momka, jeste to što volim da eksperimentišem i da isprobavam razne fetiše. Onaj o kome ću danas pričati je pomalo gadljiv za neke od vas ali verujte mi da nema ništa gadno u njemu… makar za mene.

Dopisivanje i upoznavanje preko poruka je uvek bio dobar način za moje sekualno sazrevanje. Sve što nisam mogao da istražim sa devojkom, partnerkom ili drugaricom, ja sam mogao da radim anonimno preko poruka. I to preporučujem svima koji su kao i ja znatiželjni. Anonimno Dopisivanje hotovanje

Da pređem na stvar – počelo je da me zanima kakav bi bio osećaj da neka devojka piški po meni. Ali kako to reći nekome? Kako prići devojci i reći joj – znaš, baš si seksi, hajde piški po meni? 😀 Nije baš tako jednostavno, zar ne?

Bilo kako bilo, našao sam se jedno veče u vrelom dopisivanju sa jednom anonimnom devojkom preko poruka koju sam našao na svom omiljenom sajtu za dopisivanje. Sve je bilo super, napljivo, bilo je opasno perverzna što mi je veoma važno…. A onda se posle zajedničkog orgazma nešto desilo – napisala mi je da mora da piški.

Moje telo je zadrhtalo a ona stvar mi je ponovo bila tvrda iako sam tek doživeo orgazam. Prepaljen, krenuo sam da je pitam kako piški, da li joj prija, da li bi se pomazila dok piški, okusila sebe… počeo sam da eksperimentišem sa njom.

Svidelo nam se oboma iako je ona imala malo iskustva sa tim i praktično smo otkrili novu fantaziju. Nakon toga mi je bilo mnogo lakše, osetio sam samouverenost koju ranije nisam i nije prošlo dugo kada sam imao svoje prvo piss iskustvo. Iskren da budem – oduševljen sam! I dan danas se dopisujem sa tom devojkom i dalje upoznajem sebe kroz kuckanje sa njom.

Don`t copy text!