Dorotea – Napaljena profi kučka uvek željna

Napaljena profi kučka uvek željna tvrda kurca

Napaljena profi kučka uvek željna tvrda kurcaIme: Dorotea

Mesto: Subotica

Godište: 1981.

Zanimanje: Frizerka

 

Opis: Napaljena profi kučka uvek željna tvrda kurca. Jebem se za medalju sve poze ko od šale radim. Jebem se sa svima i svi to znaju. Ponekada ni ne tražim kurac već mi neko samo priđe iznenada i nabije mi ga u usta. A ja obožavam takva iznenađenja. Nikada sa kondomom- to je moj životni moto. Glupa gumica mi samo smeta… jedino nemoj da me puniš u picu, ali uvek imaš dve druge slobodne rupe koje možeš da puniš kada god ti se digne.

Između jebačina volim i da kuckam sa napaljenim likovima i da im pričam šta sam sve radila. Snimila sam nekoliko amaterskih pornića čisto da i tu želju skinem sa liste. Jebala sam se i sa onima od 18, a najstariji mi je bio dekica od 70 godina i mogu ti reći da nisam ostala ravnodušna. Iskakala sam se na matorom kao neka kobila i nisam prezala da mu progutam svu kap sperme. Grupnjaci naravno, što više to bolje.

Profi kučka koja ne bira. Previše je život kratak da bih gubila vreme na probiranje. Debeli i mršavi, mladi i stari, muškarci pa i žene, sve ću vas pojebem!

Učini prvi korak, pošalji SMS, na meni je sve ostalo

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!


Ukucaj u telefon HEJ DOROTEA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge
Don`t copy text!