Julica – ja sam mlada zgodna mačkica

mogu da se tucam satima bez pauze

mogu da se tucam satima bez pauzeIme: Julica

Mesto: Užice

Godište: 1996.

Zanimanje: Teniserka

 

Opis: Prrrrr ja sam mlada zgodna mačkica i tražim svog mačoraaaa prrrr… Znaš zašto volim cica mace? Pa zato što su jebeno nemilosrdne. Prefrigane i elegantne dok šetkaju, izgledaju hladno kao da ih ništa na svetu ne dotiče, ne zanima. A kada uhvate onog pravog, onog tvrdog mačora na kojeg vlaže uuuuuhhh… tada jebeno polude! Toliko polude da ga ili uhvate i izjebu ili se trljaju same u iščekivanju jebačine.

A ova mačkica pred tobom je uvek luda. kada ne jašem pravi onda jašem veštački kurac ali svaki dan jašem, i jašem i jašem… U sportu sam i imam ekstra kondiciju, mogu da se tucam satima bez pauze dok te ne iscedim i ne izmorim. Uvek utegnuta, uvek glatko obrijana, uvek napaljena i željna. Neke toliko izludim u krevetu da odluče i da se razvedu od svojih dosadnih žena kako bi imali svoju mačkicu samo za sebe i uvek kada požele. Pitaj moje trenere, kojem god sam dala pičke hteo je da me ženi.

Ali neka hvala, ova mačkica je kurvica i leti sa cveta na cvet dok svaki ne omiriše 😉 😛

Učini prvi korak, pošalji SMS, na meni je sve ostalo

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!


Ukucaj u telefon HEJ JULICA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge

1 comment on “Julica – ja sam mlada zgodna mačkica

Comments are closed.

Don`t copy text!