Kurve

Šta reći o kurvama a da već nije rečeno. Svi o njima znamo sve. One se lako prepoznaju, one su nametljive, seksi, i one vladaju ulicama. Njihov zanat je pečen vekovima, neki od spisa starih hiljadama godina ih pominju. Imali smo ih u svim civilizacijama u ovom ili onom obliku, a imamo ih naravno i danas.

One se bave nemoralnim poslom, ali sa druge strane svako ima pravo kada odraste da radi sa svojim telom šta mu je volja. Od onih nižerazrednih kurvi pa do elitnih kurava, one su jasne u svojoj nameri da žive od svog tela i svog umeća. A da su umešne – jesu! Iskustvo je njihova osnovna karakteristika. One zaista dominiraju.

Prostitutke su, hteli mi priznati ili ne, uspešne u svom poslu (što se ne može reći baš za sve nas ostale.) One vladaju situacijom, one znaju znanje, one su vešte u krevetu, a neretko i u kojekakvim mračnim uličicama, u kolima, na kolima, u klubovima, ma gde god.

Ove kraljice trotoara o kojima se i pesme pevaju, ove dame noći koje se kao mačke u mraku snalaze sjajno u svakoj situaciji, ove devojke nižeg morala uspevaju da osoje čak i one naizgled nedodirljive, one zauzete, one zabranjene. Njima niko nije nedostižan. Kurve su jednostavno takve – svuda ih ima i svuda se snađu. U sve možemo da sumnjamo, ali u njihovo seksualno umeće ne!

Moderne kurve su posebna priča. One su jebene profesionalke i moderne kurve u vidu porno glumica su one koje zabavljaju sve nas godinama. Neke od njih su obeležile naše odrastanje, nekima su pornićarke bile i prvi orgazam, prvo masturbiranje. One su popularne, one se ne stide, i one se ekstra tucaju!

A imamo i elitnu prostituciju, tzv poslovnu pratnju. Jer kurva nije samo ona koja je oskusno odevena na ćošku. Kurve mogu da budu i u bundi sa guči torbicom i cipelama od 1000 evra! One su elegantnije na oko, ali ništa manje prljave i iskusne u krevetu. One se tucaju sa lovarnima, sa ljudima na visokim pozicijama, sa elitom!

Možemo misliti šta god, ali kurve su tu, one plene, one vode igru.

Don`t copy text!