Nisam više klinka, daleko od toga

Nisam više klinka, daleko od toga

Nisam više klinka, daleko od togaIme: Zak

Mesto: Kruševac

Godište: 1981.

Zanimanje: Vaspitačica

 

Opis: Nisam više klinka, daleko od toga, ali mislim da i dalje izgledam duplo bolje od svih mlađih devojaka po gradu. Naravno zadržala sam mladolikost i načinom oblačenja jer, osim na posao kada sam kulturno obučena, uglavnom nosim sve usko i kratko kako bih ponosno pokazala svoje jebozovno telo. Razvodila sam se dva puta i sada je i više nego jasno da brak nije za mene. Volim slobodu i društvenu i seksualnu, imam svoj stan, kola, i nema muža da mi sere kako sam se droljasto obukla i zavodila sve muškarce oko sebe.

Ima da oblačim i zavodim koga kod poželim, ja sam slobodna žena u slobodnom svetu… i ako želim da se jebem sa svima, to ću i uraditi. Muževe sam redovno varala i zato sam ih i odjebala, ne trebaju mi ako će samo da seru a neće da me jebu. Mogla bih satima da ti pišem koliko sam samo oženjenih pojebala i to ponekada u kolima ispred njihovih kuća dok im žene unutra spavaju ni ne znajući šta se dešava.

E to je ta sloboda koju zahtevam…. ne znam da li se slažeš sa mnom ali rado bih volela da saznam 😉

Učini prvi korak, pošalji SMS, na meni je sve ostalo

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!


Ukucaj u telefon HEJ ZAK Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge
Don`t copy text!