Sisate žene

Sisate žene seksi

Sisate žene su uvek bile, jesu i biće u modi. Neobjašnjivo je koliku moć i kontrolu ženske grudi imaju na muškarce. Muškarcima je čak i teško da izbegnu buljenje u ženske grudi kada ona prolazi. Ili još gore – kada se sagne. Ovo nije fenomen koji je počeo juče jer muškarci bulje u ženske grudi još od kamenog doba.

Muškarci smatraju da je bujno poprsje najlepša stvar na svetu. Dakle, sledeći put kada vam momak kaže „lepa majica“, pa, znaćete na šta misli. Međutim, sa velikim cicama dolazi i velika odgovornost. U svakom slučaju, većina žena je radoznala da sazna šta muškarci misle o velikim sisama. E pa evo nekoliko stvari o kojima muškarci razmišljaju kada su žene sa velikim dudama u pitanju. Sisate žene prirodne

Sisate žene vole i druge žene.

Ako ste muškarac, verovatno ste razmišljali o ovome. Očigledno je da žene takođe vole velike grudi. Da, ko bi reko – momci često razmišljaju o tome šta žene misle o velikim grudima. Svi smo mi ljudi, što znači da ih i one vole, zar ne? Da li i druge žene bulje u ogromne dude? Verovatno da, ali šta je sa vlasnicama? Da li se i one ujutru probude, pogledaju ih i jednostavno se zaljube? Možda ne, možda da.. ali muškarci žele da veruju da je odgovor DA.

Otežava im trčanje.

Uživate u trčanju rano ujutru? Pa, znamo ko još uživa u jutarnjem trčanju. Žene vole da džogiraju; zdravo je, održava ih u formi. Ali ponekad je teško ne zanemariti velike grudi koje poskakuju kada naiđete na džogerku koja tutnja kroz park. Ova scena za mnoge momke je uvek u usporenom snimku. Teško je ne zapitati se koliko je teško trčati unaokolo sa parom velikih sisa. Mora da je bolno. Verovatno nije, ali to nas neće sprečiti da razmišljamo o tome.

Sisate žene – Prirodne ili Veštačke.

Sa društvenim mrežama, danas se čini da je sve lažno. Od lažnih guza, botoksa do lažnih grudi. Stoga, nije teško pomisliti „da li su stvarne“ kada naiđete na lep par sisa. Ako ste devojka sa prirodnim ogromnim grudima, onda vam ovo pitanje verovatno mnogo smeta. Ispostavilo se da postoje žene sa savršenim prirodnim grudima, ali za većinu muškaraca ovo je san daleko od stvarnosti. Hoćete li otići i pitati je? Bez obzira na ishod, ove informacije mogu biti korisne za budućnost muške vrste.

Sanjaju o njima Noć i Dan. Sisate žene plaža

Nećemo se baviti statistikama o tome koliko često muškarci, ali i žene, pomisle na seks tokom dana. Ali činjenica je da ne postoji efikasniji način da se izazove fizički apetit kod muškarca od velikih mekanih predivnih sisa. Oni maštaju o njima uvek kada maštaju o seksu. One žele da se igraju sa njimu, ljube grickaju ližu. Žele da svrše po njima i da ih tucaju. Ma granice ne postoje!

Sisate žene u svemu izgledaju Savršeno.

Za kraj ostavljamo nešto što je na papiru tako obično, a opet tako savršeno i neophodno. Ako vaša devojka ima ogromne grudi, onda verovatno već znate da izgleda savršeno u svemu. Bilo da je u pitanju obična kecelja u kuhinji ili vaša majica koja je umrljana koliko je stara. A o divnim uskim modelima majica i košulja da i ne govorimo! Čime god da ih sakriju – one su i dalje savršeno vidljive.

Don`t copy text!