Slobodno mi se javite da svršavam

dok sam nagužena i raširenih guzova

dok sam nagužena i raširenih guzovaIme: Zgodnica

Mesto: Negde na Severu

Godište: 1993.

Zanimanje: Kao da je bitno

 

Opis: Može se reći da sam srećna iako se sam se mlada udala. On je vredan i ambiciozan, lep je, zgodan… sve to stoji. Ali ja imam jednu želju koju on ne želi da mi ispuni. Pokušala sam sve kako bi ga nagovorila ali on neće pa neće! Zato se i krijem, diskretnost mi je veoma važna. Ali želela sam ovde da se javim jer možda ima neko ko ipak deli moje želje.

Ono što meni treba jeste da me neki kurati momak uhvati čvrsto dok sam nagužena i raširenih guzova, da mi pljune po sred čmara, da mi prvo nabije što više prstiju može u njega, a potom da me rastavi od kurca i da mi rascopa zadnjicu! Da, želim veliki komad u mom dupetu i to do kraja! Da jebeno cvilim! Da mi odvali čmar BUKVALNO!!! Noćima sanjam to imam sve žive igračke i sve ih svaki dan guram duboko u guzu ali želim pravu stvar. Piši mi ako si probao, opiši mi osećaj… i cure, i vi slobodno mi se javite da svršavam dok mi opisujete osećaj tvrde kurčine duboko u anusu!

Učini prvi korak, pošalji SMS, na meni je sve ostalo

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!


Ukucaj u telefon HEJ ZGODNICA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge
Don`t copy text!