Upoznavanje sa Devojkama

upoznavanje devojaka

Upoznavanje devojaka – za mnoge muškarce je to prava noćna mora. Za druge je to pak kao šetnja kroz park. Nisu svi muškarci isti, nemaju svi istu samouverenost, nemaju svi dar za pokretanje zanimljive priče a ne poseduju ni svi dobre fore i trikove za prilazak devojci. Ali jedno je sigurno – upoznavanje devojaka je uvek interesantno.

Godine mogu da igraju ulogu u upoznavanju ali i nije nužno. Postoje mlađe devojke (18-21) godine koje su mnogo napredne i zrele za svoje godine, a postoje i one starije (do 30) koje su detinjaste i vickaste kao da su tinejdžerke. Naravno, upoznavanje je zanimljivo baš iz tog razloga što ne znamo kakva je dotična devojka. upoznavanje devojaka

Prilaženje devojkama postoji od kad je sveta i veka, kao i takozvano muvanje. Potrebno je napraviti dobar prvi utisak i zato je pristup veoma važan, kao i priča. Neke devojke vole romantike, laskavce, džentlmene. Sa druge strane, neke možda slobodnije devojke vole frajerčine, opasne tipove, šarmere, mangupe…

Prva grupa devojaka će se oduševiti vašim komunikacionim sposobnostima, brojem desetki u indeksu, vašim volonterskim radom, brigom o staroj baki.

Druga grupa slobodnijih devojaka će pasti na dupe kada vide vaša kola, način na koji je dodirujete kao da je laka riba, pričom o tome koliko vam je velik, i koliko ste ih imali do sada od kojih je dobar deo njih završilo baš na tom zadnjem sedištu vašeg auta.

Naravno da ova dva tipa devojaka nisu jedini, ali da ne bi ovaj tekst imao 30 strana, poenta je bila da se razume da za svaku devojku, koliko se god činila nedodirljiva, postoji pravi pristup koji je na početku nepoznat, i zato je novo poznanstvo uvek zanimljivo jer ulazite u nepoznato i pokušavate da rešite slagalicu.

Takođe, ta dva tipa su važna ako gledamo razlog zbog kojeg pokrećete upoznavanje – romansa, druženje ili seks.

Dopisivanje preko interneta je takođe zanimljiv i mističan način upoznavanja. Bez obzira na njene slike ili tekst koji je uglavnom kao bikini – otkriva dosta, ali svakako ne sve, a nekada i manje od toga (ako je recimo jednodelni 😀 ), kuckanje je savršen način da upoznate devojku. Komunikacija je lakša jer postoji mogućnost razmišljanja pre nego postavite pitanje ili date odgovor, a takođe je i trema manja.

Upoznavanje devojaka je divna stvar kako god i gde god da se dešava.

Don`t copy text!